Residentie Spring

6 % BTW mogelijk! (indien u als koper aan alle voorwaarden voldoet)

8 NIEUWBOUW APPARTEMENTEN NABIJ CENTRUM HOUTHALEN
 

Momenteel ziet u ter hoogte van de Springstraat 60, 8 knappe appartementen verschijnen. U bent op enkele minuutjes verwijderd van het centrum en in de buurt kan u uiteraard ook enkele buurtwinkels, apotheek, dokter,… terugvinden. De verbinding met verschillende omliggende gemeenten is zeer gemakkelijk met de oprit van de autosnelweg die zich vlakbij bevindt.

Het project omvat een modern geheel van 8 eenheden, telkens met 2 of 3 slaapkamers, een terras, autostaanplaats en kelderberging. U heeft de keuze voor een gelijkvloers met privé tuintje, de eerste of tweede verdieping.

De afwerking gebeurt op deze locatie tot aan de ruwbouw (wind- en waterdicht) met alle technieken. Een installatie van keuken, badkamer, vloeren en deuren is niet inbegrepen in de prijs. Deze kunnen zelf nog naar eigen wenst en op eigen tempo geďnstalleerd worden. 

De ondergrondse staanplaats en kelderberging zijn verplicht bij aan te kopen voor 19.000 euro excl. kosten. Onder het gebouw kan u hier steeds een droog plekje voor de wagen vinden.

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW, registratie- en notariskosten. Indien u als koper aan de voorwaarden voldoet komt u in aanmerking voor het verlaagde btw tarief van 6%.
 

Wenst u meer informatie over dit project? Neem dan snel contact op met ons kantoor via 011 30 50 50 of behic@immogroep5.be

Verdieping 1

Type Verdiep Slk. Opp. Prijs Status  
Appartement 2 - €175.000
Te koop
Appartement 2 - €169.000
Te koop
Appartement 2 - €175.000
Te koop

Verdieping 2

Type Verdiep Slk. Opp. Prijs Status  
Appartement 2 - €169.000
Te koop
Appartement 2 - €169.000
Te koop
NonIE