Bereid je bezoek aan Batibouw voor!!

25-02-2019

Verlies geen tijd bij het parkeren

Zeker in het weekend is het over de koppen lopen en soms lang aanschuiven aan de parking. Kun je met het openbaar vervoer komen, dan valt die optie zeker te verkiezen. Woon je in Brussel dan zijn de weekdagen het makkelijkst, kom je van verder dan mijd je de files op de Brusselse ring door in het weekend naar Brussels Expo af te zakken. In de buurt parkeren in plaats van op de parking kan heel wat frustratie voorkomen.

Plan je bezoek op voorhand

Bekijk op voorhand de lijst met exposanten en beslis al welke standhouders je zeker een bezoekje wilt brengen. Dat voorkomt tijdverlies en doelloos geslenter. Maak een lijstje van wat je wil zien en waar je de exposanten kunt vinden. Je kunt al een route uitstippelen zodat je je efficiënt door de verschillende Paleizen beweegt. Aan sommige stands kan het aardig druk zijn, trek dus voldoende tijd uit.

Neem een plan en/of foto’s mee van je woning

Ga je verbouwen, dan kan het handig zijn om een plan mee te nemen van je woning. Zo kun je gelijk de juiste afmetingen doorgeven. Ook foto’s kunnen helpen om je verhaal te ondersteunen en je wensen duidelijk te maken. Hoe meer correcte info je kunt doorspelen, hoe sneller je een offerte en een oplossing hebt.

Documentatie

Je gaat heel wat brochures krijgen. Zorg voor een handige tas om dit in op te bergen. Na een tijdje kan dit stevig beginnen doorwegen. Dit kan je voor een stuk voorkomen om te vragen je de informatie door te mailen. Dit is niet alleen minder zwaar, het is ook beter voor het milieu, want heel wat van de brochures belanden snel in de vuilbak.

Vergeet je gratis bouw- en renovatieboek niet

Bezoek je Batibouw, dan heb je recht op een gratis bouw- en renovatieboek van Verstandig Bouwen. Je kunt dit boek oppikken op stand 433 in Paleis 4. Om dit boek te bemachtigen moet je een korte enquête invullen en een officieel bouwdocument van 1 jaar oud. Indien je nog geen concrete plannen hebt kun je dit boek ook kopen