THmaastrstwg211

Kantoorruimte

Maastrichtersteenweg 211 , 3500 Hasselt

Vrij - Te bezichtigen via kantoor.

Commercieel goed gelegen kantoor- en handelsruimten blijven schaars.

De ligging aan de brede Maastrichtersteenweg en de aansluiting bij de Grote Ring op de as Hasselt-Maastricht en de E313 Luik-Antwerpen zijn belangrijke troeven inzake herkenbaarheid en bereikbaarheid. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich o.m. KBC, NCMV, het provinciehuis, het rijksadministratief centrum, Grenslandhallen, Ethias Arena, KMO-zone Dorlick en Albertkanaal, LUC, Wetenschapspark, enz. Deze inplantingsplaats in het hart van de provincie Limburg met vele provinciale, economische en administratieve activiteiten maakt dit handelspand bijzonder aantrekkelijk. Bovendien vormt het hinterland met enkele duizenden gezinnen een onbetwistbare waarborg voor het welslagen van elke commerciŽle activiteit of service-gerichte, administratieve dienst.
Horeca is niet toegelaten.

Het gelijkvloerse handelspand is 110 m≤ groot, beschikt over 3 gevels met grote ramen en is ingedeeld in een grote kantoor-/winkelruimte, 3 burelen, keuken en 2 sanitaire ruimten, allen met vloerverwarming. Een kelder van 45 m≤ en 3 parkeerplaatsen zijn eveneens ter beschikking.

De overname van de alarminstallatie en verlichtingsarmaturen behoort tot de mogelijkheden. De modaliteiten inzake inrichting zijn uiteraard bespreekbaar en aanpasbaar aan uw activiteiten.
De groenvoorziening zorgt voor een aangenaam karakter.

Bebouwing

Aantal wc's 2
Staat Goede staat
Handelsoppervlakte 110 m≤

FinanciŽle info

Prijs € 1.500

Comfort

Keukentype Gedeeltelijk GeÔnstalleerd
Verwarming Aardgas
Verwarmingsketel Individueel
Vloerverwarming ja
Centrale verwarming ja
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas