DEVAART:alg.app

App. vrij beroep

Vaartstraat ALG , 3500 Hasselt

Binnenkort lanceren we een gloednieuw nieuwbouwproject in Hasselt: Residentie De Vaart: "Thuis tussen stad en water". We nodigen je graag uit op ons lanceringsevent op zondag 28/4 van 14u-18u (Vaartstraat 1 - Hasselt)!

Op de hoek van de Vaartstraat en de Kempische Steenweg (site banden De Condé) zullen 22 appartementen en 2 handels-/kantoorruimten zorgen voor een perfecte uitvalsbasis van waaruit je de stad of de Blauwe Boulevard kan beleven.

De mix van BEN-appartementen van 1, 2 of 3 slaapkamers en een terras van minstens 10m˛ omvat voor ieder wat wils! Een hoge afwerkingsgraad wordt gegarandeerd. In de ondergrondse parking is er ruimte voor wagens, fietsen en berging.

Extra troeven: grote raampartijen, zonnepanelen en ligging vlakbij het nieuwe stadsdeel aan de Kanaalkom!

Afwerking van het appartement (keuken, badkamer, vloeren en wandtegels) kan je volledig zelf bepalen binnen budget (zie lastenboek – downloads) en bij aangeduide leveranciers.

Investeringswaardig! Doordat Residentie De Vaart is ingenesteld tussen twee van de meest belevingsvolle hotspots van Hasselt is de omgeving aan een grondige opwaardering bezig. Wie nu aankoopt, kiest dus voor vastgoed in een zone die gaat groeien en bloeien de komende jaren.

Ontdek in primeur de plannen van dit uniek gelegen woonproject tijdens het lanceringsmoment op zondag 28 april, of surf naar www.devaarthasselt.be.

Geniet bij aankoop voor einde mei 2019 van een extra budget van 2% (excl. BTW) op de aankoopprijs van je appartement bij de keuze van de afwerking ervan!
Prijzen vanaf 253.000€ exclusief kosten. Het is niet verplicht een autostandplaats aan te kopen!

Bebouwing

Bebouwing halfopen
Bouwjaar 2019
Staat Nieuwe staat
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Financiële info