DE VAART 1.3.01alg

Penthouse

vaart 1 Bus 3.01, 3500 Hasselt

Op de hoek van de Vaartstraat en de Kempische Steenweg zorgen 22 appartementen en 2 handelspanden voor een perfecte uitvalsbasis van waaruit je de stad of Blauwe Boulevard kan beleven. Een ligging tussen het stadscentrum én het nieuwe stadsdeel dat momenteel aan de kanaalkom ontwikkeld wordt.

De mix van BEN-appartementen van 1,2 of 3 slaapkamers en een terras van minstens 10m˛ omvat voor ieder wat wils! Een hoge afwerkingsgraad wordt gegarandeerd. In de ondergrondse parking is er ruimte voor wagens, fietsen en berging. www.devaarthasselt.be

APPARTEMENT 1.3.01:
Op de derde verdieping vinden we dit penthouse met 2 slaapkamers en ruim zonneterras. De lift brengt je rechtstreeks tot in je appartement. In de inkomhal is er een gastentoilet en berging.
In de grote woonkamer wordt het ruimtelijk gevoel versterkt door een volledige ramenpartij naar het zonneterras (26m˛) over de volledige breedte van de woonkamer. Naast de open keuken is er enerzijds een berging en anderzijds een bureelruimte die eventueel ook nog als 3e slaapkamers dienst kan doen. Slaapkamer 1 heeft een eigen badkamer met dubbele lavabo en ligbad. De tweede slaapkamer heeft een privé douchekamer.

Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en voorzien van videofooninstallatie, individuele CV-ketel op aardgas, ventilatiesysteem D, enkele appartementen zijn voorzien van zonnepanelen,…

Extra troeven:
Tijdloos en stijlvol in alle eenvoud
Grote raampartijen en grote terrassen
Hoge standaard van afwerking
E-PEIL 30 (BEN = bijna energie neutraal)

Afwerking van het appartement (keuken, badkamer, vloeren en wandtegels) kan je volledig zelf bepalen binnen budget (zie lastenboek – downloads) en bij aangeduide leveranciers.

Investeringswaardig! Doordat Residentie De Vaart is ingenesteld tussen twee van de meest belevingsvolle hotspots van Hasselt is de omgeving aan een grondige opwaardering bezig. Wie nu inkoopt, kiest dus voor vastgoed in een zone die gaat groeien en bloeien de komende jaren.

Surf naar www.devaarthasselt.be. Geniet bij aankoop voor einde mei 2019 van 2% (excl. BTW) extra afwerkingsbudget op de aankoopprijs van je appartement!

Bebouwing

Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 1
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 138 m˛
Verdieping 3
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
E-peil 30

Overige Info

Vrij op bij oplevering
Instapklaar ja

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Financiële info

Prijs Info op kantoor

Comfort

Keukentype Geďnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Verwarmingsketel Individueel
Centrale verwarming ja
Zonnepanelen ja
Schrijnwerk buiten Aluminium
Beglazing Driedubbel glas
Videofoon ja
Lift ja

Indeling

Terras 31 m²