DE VAART14.5.01alg

Appartement

Kempische Steenweg 14 Bus 5.01, 3500 Hasselt

Op de hoek van de Vaartstraat en de Kempische Steenweg zorgen 22 appartementen en 2 handelspanden voor een perfecte uitvalsbasis van waaruit je de stad of Blauwe Boulevard kan beleven. Een ligging tussen het stadscentrum én het nieuwe stadsdeel dat momenteel aan de kanaalkom ontwikkeld wordt.

De mix van BEN-appartementen van 1,2 of 3 slaapkamers en een terras van minstens 10m˛ omvat voor ieder wat wils! Een hoge afwerkingsgraad wordt gegarandeerd. In de ondergrondse parking is er ruimte voor wagens, fietsen en berging. www.devaarthasselt.be

APPARTEMENT 14.5.01:
Op de vijfde verdieping vinden we dit indrukwekkend penthouse van 234m˛ met 2 of 3 slaapkamers en terrassen rondom het appartement. De lift brengt je rechtstreeks tot in je appartement. In de inkomhal is er een gastentoilet en berging.

In de grote woonkamer wordt het ruimtelijk gevoel versterkt door een volledige ramenpartij naar het zonneterras (120m˛) over de volledige breedte van de woonkamer. Grenzend aan de zitruimte is er ook nog een terras van 15m˛! Naast de open keuken is er een berging die toegang geeft aan enerzijds een koele berging en anderzijds de wasplaats.

Het nachtgedeelte is volledig apart van het leefgedeelte. Hier is er een masterbedroom met dressing en ensuite badkamer die heeft ruimte voor een groot badmeubel, inloopdouche, toilet en ligbad. Bovendien kan je van de badkamer ook rechtsstreeks naar de wasplaats!
De 2e slaapkamer heeft ook een eigen badkamer. Verder is er nog een bureelruimte die perfect dienst kan doen als 3e slaapkamer.

Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en voorzien van videofooninstallatie, individuele CV-ketel op aardgas, ventilatiesysteem D, enkele appartementen zijn voorzien van zonnepanelen,…

Extra troeven:
Tijdloos en stijlvol in alle eenvoud
Grote raampartijen en grote terrassen
Hoge standaard van afwerking
E-PEIL 30 (BEN = bijna energie neutraal)

Afwerking van het appartement (keuken, badkamer, vloeren en wandtegels) kan je volledig zelf bepalen binnen budget (zie lastenboek – downloads) en bij aangeduide leveranciers.

Investeringswaardig! Doordat Residentie De Vaart is ingenesteld tussen twee van de meest belevingsvolle hotspots van Hasselt is de omgeving aan een grondige opwaardering bezig. Wie nu inkoopt, kiest dus voor vastgoed in een zone die gaat groeien en bloeien de komende jaren.

Surf naar www.devaarthasselt.be.

Bebouwing

Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 234 m˛
Verdieping 5
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
E-peil 30

Overige Info

Vrij op bij oplevering
Instapklaar ja

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Financiële info

Prijs Info op kantoor

Comfort

Keukentype Geďnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Verwarmingsketel Individueel
Zonnepanelen ja
Schrijnwerk buiten Aluminium
Videofoon ja
Lift ja

Indeling

Terras 120 m²
Overdekt terras 15 m²