Kwadraat D5 - alg

Penthouse

Vorststraat App D5 , 3500 Sint-Lambrechts-Herk

St Lambrechts-Herk (Hasselt). Duplex appartement van 161 m˛ + 50 m˛ terras in kleinschalig villaproject (woonerf) en werd net afgewerkt en verkoopklaar gemaakt. Uniek voor Hasselt omwille van uitstraling, afwerking en wooncomfort. Dit duplex wordt volledig afgewerkt (incl verfwerken en gordijnen in living/keuken) verkocht. Toonzaalmeubilair niet inbegrepen.

Dit exclusief woonerf ligt dan ook in een uitmuntend architectonisch kader op amper 3 km van de grote ring van Hasselt. Unieke villa's met tijdloze allure, ingeplant op een rustige locatie en gebouwd naar het bijzonder hoogwaardige lastenboek van Kwadraat. Dit is werkelijk een zeer mooi penthouse met een smaakvolle uitstraling voor een gezin dat staat op maximaal binnencomfort. Ook kan men vertoeven op het terras. Zeer veel lichtinval behoort tot de absolute troef.

Staat van afwerking: 100 % instapklaar, inclusief parket, vloeren, verfwerken, gordijnen en lamellen in living en keuken. Het grote zongericht terras is bereikbaar via de living.

Indeling: 1ste verdieping: inkomhal, WC, leefruimte keuken, berging (met tevens een achterdeur), en terras. 2de verdieping: nachthal, 3 slaapkamers waarvan master suite met privé-badkamer, tweede badkamer en WC.
Prijs geafficheerd is volledig afgewerkt (inclusief verfwerken en gordijnen in living) en carport: € 329.000 + registratie op grondaandeel + BTW voor het appartement.

K-peil: 32
E-peil: 65
NEB: 56 kWh/m˛


Aarzel niet ook buiten kantoren informatie of inlichtingen te vragen via 0485 34 56 71 (Marleen Caulier). Een afspraak ter plaatse kan ook vlot worden gemaakt.

Bebouwing

Bebouwing halfopen
Bouwjaar 2015
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 161 m˛
Verdieping 1
Elektrisch keuringsattest Verkregen, conform
K-peil K 32
E-peil 65
Netto-energiebehoefte verwarming 56 kWh/m˛

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee

Financiële info

Prijs Info op kantoor

Comfort

Keukentype Geďnstalleerd
Verwarming Aardgas
Verwarmingsketel Individueel